Трагічна звістка приголомшила Харківщину - у Дергачівському районі 12-річний школяр помер від пневмонії, яка розвивалася занадто швидко.

Лікарня, фото - Уніан
Лікарня, фото - Уніан

Про це повідомляє "Город Х" з посиланням на свідчення односельців хлопчика. За їх словами, дитина померла від пневмонії.

"В неділю хлопчикові різко стало погано. Йому викликали "швидку". Госпіталізували його чи ні, не знаю. Але факт в тому, що дитина померла від пневмонії", - розповідають селяни.

В Харківській облдержадміністрації підтвердили факт смерті школяра.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дитина померла 9 лютого. Прибула на місце "швидка" лише зафіксувала факт смерті хлопчика. На даний момент говорити про причини смерті не можемо, так як ще немає офіційного висновку судмедекспертизи", - підкреслюють чиновники.

Також стало відомо про те, що за декілька днів до трагедії батьки дитини зверталися до лікаря, але симптоми у медика ніяких побоювань не викликали.

"У дитини був нежить, ГРВІ - нічого такого, що викликало б побоювання. Через кілька днів у хлопчика різко піднялася температура, і він помер. Сім'я нормальна, дитина без яких-небудь хронічних хвороб", - резюмують мешканці села.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Харківщині лютує епідемія грипу - медики б'ють тривогу, оскільки кількість хворих зростає шаленими темпами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", через розгул небезпечного вірусу і оголошеного карантину в Дніпрі вирішили проводити заходи з дезінфекції в громадському транспорті.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом.