У харківському Національному аерокосмічному університеті імені Жуковського "ХАІ" зважилися на кардинальний крок, пов'язаний із недопущенням зараження смертельним коронавірусом - студентів з Китаю не будуть пускати на пари.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Про це повідомляє прес-служба "ХАІ" на своїй сторінці у Facebook.

"У межах реалізації заходів щодо запобігання потраплянню та поширенню коронавірусу 2019-nCoV в Україні, введення РНБО України спеціальних заходів запобігання подальшому поширенню вірусу, а також ураховуючи лист Міністерства освіти і науки України з 05.02.2020, у нашому університеті діє внутрішнє розпорядження №12 згідно з яким: 1. Факультету з підготовки іноземних громадян у короткий термін доручено реалізувати дистанційні форми навчання для студентів з КНР. 2. Задля забезпечення навчального процесу таким студентам будуть передані навчальні матеріали, а також організовано дистанційну форму навчання. Лабораторні та аудиторні заняття, які потребують використання спеціального обладнання для цих студентів, відстрочуються. 3. Тимчасово відтерміновується також виїзд наших студентів до Китаю за програмами академічної мобільності", - йдеться в тексті розпорядження.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше