В Харківському метро побили чоловіка, який намагався проїхати "зайцем".

Про це повідомляє інформаційний портал "Харків 1".

У Харкові на одній зі станцій метрополітену, чоловік спробував пройти через турнікет безкоштовно. При собі і нього не було відповідного квитка, це помітив працівник поліції. При затриманні правоохоронець застосував силу, але чоловік чинив опір, в результаті чого наполовину роздягнувся.

Скріншоти


Очевидці цієї події почали обурюватися, при цьому висловлюючи своє невдоволення співробітникові поліції. Але одна з працівниць метрополітену почали вибивати камеру з рук, щоб очевидці це не знімали. Після чого люди заявили про свої права на відеозйомку і продовжили словесно зупиняти співробітника поліції.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за водіння у п'яному вигляді, пропонував патрульним нестандартну хабар.