У Харкові рятують скалічену собаку, яку знайшли вмираючою без задніх ніг - волонтери підозрюють, що нещасна тварина потрапила під потяг.

Подробиці порятунку повідомляють волонтери на сторінці спільноти "Порятунок тварин Харкова" у Facebook.

У повыдомленны йдеться, що собака без двох лап була виявлена в Харківській області. Що саме сталося з собакою, яку волонтери назвали Скарлетт, і як вона отримала трамвы - невідомо, можливо, близько тижня тому її збив потяг.

"Скарлет прооперована! Операція пройшла добре, без ускладнень. Їй зробили реампутацію двох передніх лап. Дві задні лапи цілі і неушкоджені. За оцінкою ветеринара рани рвані, тому можливо це був поїзд. У такому стані вона пробула близько тижня. Вчора вона вже просила їсти і гарчала на інших тварин. До людей дуже ласкава, облизує руки. Травма не відобразилась на її психологічному стані. Від наркозу Скарлет відійшла і вже поїла. На далі вона знаходитиметься на домашньому утриманні з медичним доглядом у волонтерів, які виходили Асю (відрізані вуха, лапи, ніс), Емму (відрізані передні лапи). Ми дякуємо всім хто взяв участь в оплаті лікування", - пишуть волонтери.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скарлет прооперована! Операція пройшла добре, без ускладнень. Їй зробили реампутацію двох передніх лап. Дві задні лапи цілі і неушкоджені. За оцінкою ветеринара рани рвані, тому можливо це був поїзд. У такому стані вона пробула близько тижня. Вчора вона вже просила їсти і гарчала на інших тварин. До людей дуже ласкава, облизує руки. Травма не відобразилась на її психологічному стані. Від наркозу Скарлет відійшла і вже поїла. На далі вона знаходитиметься на домашньому утриманні з медичним доглядом у волонтерів, які виходили Асю (відрізані вуха, лапи, ніс), Емму (відрізані передні лапи). Ми дякуємо всім хто взяв участь в оплаті лікування. За операцію нараховано 1530 грн. Кошти зібрані й оплачені. Допомога на подальше лікування та реабілітацію з поміткою "Скарлет" : 5169 3305 1022 8304 ПриватБанк Волкова Галина PayPal : animaladoption.ua@gmx.de

Geplaatst door Порятунок тварин Харків / Animal rescue Kharkiv, Ukraine op Zondag 9 februari 2020

Зараз собаку активно виходжують, вона потроху приходить до тями від шоку і зустрічає своїх рятівників вдячним помахом хвоста.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Індії сталося незрозуміле, одна з кіз народила ягня з дуже страшною мордочкою, яка може нагадати сумне людське обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати шкуродерів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював котів і собак.