У Харкові вже кілька днів шукають жінку, яка вийшла з роботи і зникла.

Про це повідомляє прес-служба Немышлянского відділу поліції.

У Харкові правоохоронці розшукують Кравцову Тетяну 1988 року народження. Відомо, що 3 лютого жінка вийшла з роботи по вулиці Мельникова, 7 і зникла. Зараз про її місцезнаходження нічого не відомо.

Тетяна Кравцова


Особливі прикмети зниклої: зріст близько 165 см, волосся русяве до плечей, середньої статури, очі блакитні. На жінці була чорна куртка з помаранчевим капюшоном, чорні чоботи до коліна, сіра шапка, і джинси. Також повідомляється, що зникла носить окуляри.

Якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Нагадаємо, що білоруські ЗМІ повідомляють про одночасне зникнення одразу п'яти осіб, всіх об'єднує сфера діяльності.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , під українською столицею пропав неповнолітній хлопець.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом другий день шукають безвісти зниклого хлопчика, який пішов з дому та так і не повернувся.