У четвер, 6 лютого, в Харкові очікується морозна, похмура і вітряна атмосфера. Увечері почнеться дрібний сніг, який буде замерзати на дорозі і перетвориться в ожеледицю. Вітер підніме хуртовину, яка не вщухне навіть вночі. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря 6 лютого в Харкові опуститься 4-9 градусів морозу, і на цьому показнику протримається всю ніч.

Незвично теплим цей день 6 лютого в Харкові був у 1981 році, тоді прогрілося до 5 градусів вище нуля. А найхолоднішим - в 1893 році, тоді примерзло до 35 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 6 лютого, Укргідрометцентр

За православними традиціями, в цей день вшановували преподобну Ксенію. Вважалося, що після Ксенії зима «переломлювалася» у бік весни. По тому, якою була погода 6 лютого, помічали, якою буде майбутня весна – якщо тепло і сонячно, то й весна такою ж буде. Однак, якщо у цей день йшов сніг і гуляла заметіль, то швидкої весни можна не чекати – домашня скотина встигне з'їсти весь корм, поки виросте новий. Тепло і сонячної весни також очікували, якщо не було сильного вітру і дощу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, хоча і раніше був деякий список платних медичних послуг, але після медичної реформи він помітно розширився. За багато послуг українцям доведеться доплачувати. Хто, як і за що вимагає оплати і чому не платить держава.

Також Знай.uа писав, що студенти тепер можуть отримати зарплату і стипендію. Однак просто так її отримати буде неможливо. Доведеться гарненько попрацювати і така можливість є не у всіх.

Нагадаємо, в Україні вже дорожчає найнеобхідніше, скоро подорожчає і повітря. Але поки тільки піднімають тарифи на воду. Скільки доведеться платити, читайте в статті.