У Харкові, на Окружній дорозі, водій військового автомобіля не впорався з керуванням і «влетів» в автозаправну станцію на узбіччі. Відповідне відео опублікували в групі «Солнцелікий Харків» в соцмережах.

Як наголошується, дорожньо-транспортна пригода сталася рано вранці, близько 7:00, у середу 5 лютого, в районі 17-го міського кладовища. Попередньо, винуватець події – водій вантажного автомобіля МАЗ. На кадрах, зафіксованих камерою відеоспостереження, видно, що машина заскользіла на заледеневшей дорозі і злетіла з траси. На шляху некерованого вантажівки опинилася опора АЗС мережі «PRIME», в яку він врізався.

Фото: «Солнцелікий Харків»

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Шкода завдана лише військовому автомобілю і опорі будови АЗС.

«Випав сніг, а значить - час дріфту. Коротше, сьогодні на окружній вояки дали кута і дрифтанули в заправку. Дивом ніхто не постраждав і них*я не злетіло в повітря», зазначили в паблике, додавши, що всі подробиці події будуть відомі трохи пізніше.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.іа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за водіння у п'яному вигляді, пропонував патрульним нестандартний хабар.