Лютий вирішив показати харків'янам сталевий характер - синоптики попереджають про різке погіршення погодніх умов вже найближчими днями.

Подробиці повідомляє Харківський гідрометцентр.

За інформацією синоптиків, у середу, 5 лютого, вночі у Харкові очікуються невеликі опади. Вдень прогнозують мокрий сніг, місцями - сильний, а також хуртовини та ожеледицю на дорогах. Протягом доби температура коливатиметься від 0 до -2 градусів.

Штормове попередження в Харкові, фото: Уніан

У четвер, 6 лютого, непогода в Харкові продовжиться - очікується сильний мокрий сніг уночі. Вдень також йтиме сильний сніг та очікується сильна метелиця. На дорогах прогнозують ожеледицю, можливі снігові накати і замети.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

засніжена траса
ожеледиця

Вночі температура по місту опуститься до -8, вдень підніметься до -1 градуса.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, в східних областях України очікується сильний циклон, який принесе з собою сильні дощі з налипанням снігу. До кінця тижня температура повітря опуститься до значних мінусів.

Нагадаємо, лютий помінявся місцями з квітнем: погода встановила одразу два рекорди.

Як повідомляв портал Знай.uа, через глобальне потепління 85% усіх виноградників у світі можуть опинитися в зоні ризику.

Також портал Знай.uа писав, що Грета Тунберг виступила в Давосі з посланням до людства: "Залишилося 8 років, щоб врятувати планету".