Харків'яни на відкритті нового супермаркету в місті влаштували неймовірну тисняву, в результаті якої постраждала людина.

Відповідне опублікували відео з соціальної мережі Instagram в спільноті "Х**евый Харків".

У Харкові на вулиці Гвардійців-Широнінців в районі Океану відкрили новий супермаркет "АТБ". На відкритті магазину зібралася ціла маса городян. Всі вони юрмилися біля входу в супермаркет, коли двері відкрили, всі вони кинулися всередину супермаркету.

Скріншот з відео


Городяни штовхалися в надії першими забігти в магазин. В результаті цього харків'яни навіть знесли літню жінку і вона впала на підлогу. На щастя небайдужі допомогли їй піднятися, в результаті серйозних травм жінка не отримала.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю новину.

"Так а чого бігти?там ціни такі як в усій мережі", "Людям робити нічого", "А там шо, на халяву роздають продукти?", "Побігло бидлостадо. Позорище", "Бе-бе-беее-бее ми барани в АТБ!!!!", Скоро таке буде на прольоті!", "Звірі", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншоти

Скріншоти

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, українці відкопали в АТБ унікальну "зелену" сметану і ледь не отруїлися.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , АТБ змінює ціни зі швидкістю світла, "сюрприз" буде чекати на касі: "Не подобається - йдіть на..."

Також "Знай.ua" писав, супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою "делікатесом": "Труять..