На Харківщині рішенням Нововодолазького районного суду визнаний винним 11-річний мешканець селища, який систематично знущався над однокласниками та іншими дітьми в школі. Про це повідомляється в матеріалах судового засідання.

У відповідності з рішенням суду, винний повинен виплатити штраф у розмірі 850 гривень. Відповідачем у цій справі стала 30-річна мати винного, так як її син ще не може нести особисту відповідальність за статтею «буллінг». Така відповідальність настає лише з 14 років.

Наголошується, що восени минулого року до правоохоронців звернулася мати двох дітей, що проживають у селищі Нова Водолага. Вона повідомила, що її дев'ятирічний син і семирічна дочка постійно, на перервах і повертаючись додому після школи, піддаються жорстоким нападам з боку шестикласника.

Майже рік 11-річний учень школи знущався над іншими дітьми: бив їх, принижував, відбирав і псував особисті речі.

Нагадаємо, чого не потрібно робити для того, щоб не зашкодити власній дитині і сформувати з нього повноцінну особистість.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліція знайшла немовля в поліетиленовому пакеті в кімнаті гуртожитку в місті Олешки Херсонської області.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині неповнолітня дівчинка отруїлася неякісним алкоголем.