У Харкові судитимуть чоловіка, який зґвалтував малолітню дівчинку і завдала їй тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє прес-службі прокуратури Харківської області.

Харківська прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного харків'янина. Повідомляється, що у вересні 2019 року він напав на малолітню дівчинку зґвалтував її і завдав тілесні ушкодження. За це чоловіка можуть позбавити волі на термін від 10 до 15 років.

У Харкові спіймали 34-річного чоловіка

Варто нагадати, що у вересні 2019 року 34-річний харків'янин напав на дівчинку, яка поверталася зі школи, і, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував її. Тоді протягом доби поліція встановила особу злочинця, після чого йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Провину підозрюваного чоловіка довели в повному обсязі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз же харківська прокуратура направила до суду обвинувальний акт (ч. 2 ст. 125, ч. 4 ст. 152 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа , еще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей.