У Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої був пошкоджений автомобіль, що мирно стояв на узбіччі. Про це розповіли в патрульній поліції міста.

Як повідомляється, аварія сталася в Індустріальному районі Харкова (ХТЗ), пізно ввечері в четвер, 30 січня. Водій легкового автомобіля, який рухався по вулиці, перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Він не впорався з керуванням і на великій швидкості протаранив автомобіль, який господар припаркував біля приватного будинку.

Фото: соцмережі

Поки немає інформації про те, чи постраждав хтось внаслідок аварії. Співробітники патрульної поліції з'ясовують всі обставини події.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Водієві, що влаштував ДТП, загрожує великий штраф і заборона на керування транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадуємо, що нещодавно у Верховній Раді зареєстрували законопроект, згідно з яким істотно підвищуються штрафи за порушення правил паркування.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Україні анонсували нововведення, яке стосується штрафів за порушення Правил дорожнього руху

Також "Знай.uа" писав, що італійський Рим може повністю відмовитися від використання дизельних автомобілів.