У Харкові та області терміново введено оперативний план "Сирена" - місто та регіон заполонили наряди поліції, підняті за тривогою.

Про це повідомили в прес-службі ГУНПУ в Харківській області.

Правоохоронці інформують, що 30 січня о 13:30 від оператора в поліцію надійшло повідомлення від жінки про те, що біля будинку по вулиці Кузнецькій кілька хвилин тому пролунали постріли і вибух.

У Харкові стрілянина та вибухи, фото: Національна поліція

За вказаною адресою виїхали керівництво ГУНП в Харківській області, Шевченківського відділу поліції, слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічного управління.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами очевидців, з місця пригоди виїхав автомобіль білого кольору, в якому може перебувати потерпілий.

Зараз поліцією проводиться огляд місця події і вживаються заходи для встановлення місцезнаходження автомобіля.

Нагадаємо, у понеділок, 20 січня, прямо в центрі Києва пролунав звук пострілу. У будівлі Центральної виборчої комісії на бульварі Лесі Українки від вогнепального поранення помер чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мировому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Також "Знай.ua" писав, що в Далласі (США) під час шкільного матчу між командами "Саут-Оук-Кліфф" і "Кімбол" сталася стрілянина.