У Харкові розбирають наслідки ураганного вітру, що пронісся над містом напередодні. Однією з жертв негоди став автомобіль, який буквально прикувало до місця парковки деревом, що звалилися зверху. Фото нещасного автомобіля опублікували в пабліку «Х**вий Харків».

«Добрий ранок на Сумській», - підписали знімок автори посту.

«Мабуть, фейсконтроль в Хогвартс не пройдено», «Охр*ніти, кричали гості! ПС: господареві сил і психічного здоров'я!», «Вітром гілку зламало?», - дивуються харків'яни.

«Ось це сюрприз власнику», - шкодують нещасного господаря легковика городяни.

Скрін, «Х**вий Харків».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що рятувальні служби і синоптики кожен раз попереджають про небезпеку паркування автомобілів поблизу старих, трухлявих дерев під час штормового вітру.

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавіруса.