У Харкові в 2020 році планують енергомодернізувати більше сотні будинків. У багатоповерхівках встановлять пластикові вікна та індивідуальні теплові пункти.

Про це на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

У цьому році в Харкові особливу увагу приділять енергоефективності. Так, планується поліпшити більше 100 багатоповерхових будинків. Ці роботи виконуватимуть за кошти Державного фонду енергоефективності та міського бюджету. У будинках встановлять пластикові вікна та індивідуальні теплові пункти.

У Харкові энергомодернизируют понад 100 будинків

"Зараз відпрацьовується механізм подачі заявок для участі у програмі фонду. Попередньо плануємо задіяти близько 120 будинків комунальної власності", - повідомив Роман Нехорошков.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо, що Фонд енергоефективності пропонує два пакети. Харків готує пропозиції щодо першого, розрахованому на 800 тис. грн на один об'єкт. За ці гроші встановлять ІТП, утеплення покрівлі та вікон.

Нагадаємо, що у Мінсоцполітики надали пояснення щодо отримання субсидій при наявності заборгованості за комунальні послуги.

Як повідомляв Знай.ua українцям підвищили мінімальну зарплату.

Також Знай.ua інформував про те, що з 2020 року українці будуть отримуватит по дві платіжки для оплати за газ.