В Україні почали масово скасовувати виступи російських зірок, так в Харків не пустили відомого коміка.

Про це повідомляє інформаційний портал "РБК-Україна".

Так, стало відомо, у Харкові скасували виступ відомого коміка Ідрака Мирзалідзе. Стало відомо про те, що стендапер живе і виступає в Росії, а він також відвідував окупований Крим. Через це його внесли в базу даних сайту "Миротворець".

Идрак Мирзалидзе

Варто відзначити, що за останні два місяці в Харкові через скарги активістів було скасовано чотири виступи російських артистів, які виступали в Криму. Активісти сподіватися, що найближчим часом потік російських артистів в Україну припиниться.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми категорично проти створення виступів "кримнашистів" в Харкові, тому зробили необхідні юридичні кроки. Впевнені, що вони подіють, а якщо ні – спрацює патріотична громадськість", - наголосили активісти.

Нагадаємо, співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій.

Як повідомляв портал Знай.ua , Сергій Шнуров оголосив про розпуск "Ленінграда" і розповів про подробиці прощального туру групи.

Також портал Знай.ua писав, що Ніно Катамадзе відмовилася виступати в РФ після гучної заяви: "Росія - окупант, Путін - ворог"