Все частіше та частіше українці зустрічають тарганів у вагонах "Укрзалізниці". Навіть попри те, що провідники заявляють, що вагони щомісяця дезінфікують, повзучих пасажирів не меншає. Пасажирам які їхали потягом №128 "Ковель-Харків" саме трапилося кілька "вусатих попутників".

Про це повідомляє портал "Програма плюс".

Пасажири потяга №128 "Ковель-Харків", які їхали у 5 вагоні на півдорозі до Кременчука побачили на столику таргана. За словами очевидців він навіть не намагався сховатися від людей, а неквапливо ходив по столику.

Пасажири помітили тарганів у потязі


"Присвітили ліхтариком, а він навіть не тікав, схоже, вже звик до такої уваги з боку пасажирів потяга. Відразу навіть згадався мультик "Оггі й таргани", от майже те саме, тільки ми за ними не ганялися", - розповідає кременчужанка Тетяна.

Згодом пасажири побачили ще кілька тарганів у вагоні. Поживитися тарганам у вагоні є чим, адже за словами пасажирів скрізь валяються крихти.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Також кременчуцькі пасажири поскаржилися на якість постільної білизни у вагонах. За їх словами вона має неприємний запах. При цьому вона вже дуже зношена та вся у плямах.

Нагадаємо, на Закарпатті потяг розчавив автівку разом з пасажирами.

Як повідомляв Знай.uа розрив між доходами чиновників та бюджетників показали в цифрах: різниця вражає.

Знай.uа писав, що топ-менеджмент "Укрзалізниці" давно подбав про гарні зарплати, але не подумав про якісний сервіс для пасажирів.