У Харкові один з власників автомобіля, зневірившись ефективно протистояти злодіям, розмістив на склі свого транспортного засобу незвичайне оголошення. Про це повідомили в співтоваристві «Х**вий Харків».

«Крик душі в ХХ», - зазначають автори посту, публікуючи фото оголошення.

«Будь ласка, не ламайте замки і не бийте скла! Акумулятор вдома! Колеса – г*вно! Машина - г*вно і в ній немає ніх*я! З повагою, інвалід-нищебрід», - пише невідомий автор.

Скрін, «Х**вий Харків»

У коментарях користувачі припустили, що даний автомобіль припаркоан за адресою вулиця Поздовжня, 1б.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Я пам'ятаю одного разу, мій батя дав мені гроші, щоб я оплатив рахунок за електрику, але замість цього я купив лотерейний квиток, розігруючий нову тачку. Коли я прийшов додому, то пояснив батькові, що зробив, він мене від**див… Але на наступний день, коли мій батько прокинувся і відкрив двері, зовні стояла нова тачка. Ми всі плакали, особливо я, адже тачка була з енергозбуту, вона приїхала, щоб відключити нам електрику... Мій батько від**див мене ще раз», - написав один з коментаторів.

«Якщо є бабки на принтер для оголошення, значить гідний варіант», - вирішили харків'яни.

Як передавав Знай.uа на день міста в Запоріжжі автозлодії встановили нечуваний "рекорд".