Харків'янка стала володаркою найпрестижнішої музичної премії у світі - Греммі.

Церемонія вручення нагород пройшла 26 січня у Лос-Анджелесі.

Відома українська піаністка Надія Шпаченко отримала музичну премію Греммі 2020 в номінації Класична музика. Харків'янка стала переможницею в номінації Кращий збірник класичної музики за альбом The Poetry Of Places, який записала разом з Джоэном Пірсом Мартіном, Ніком Террі і Кору Хіллз.

Харків'янка отримала Греммі


Харків'янка, яка зараз живе в США на 62-й церемонії вручення Греммі була заявлена відразу в двох номінаціях — Кращий збірник і Продюсер року в класичній музиці за альбом The Poetry Of Places.

Харків'янка отримала Греммі


Піаністка Надія Шпаченко народилася в Харкові. А в 1991 році її сім'я переїхала до Ізраїлю, а потім — в Америку. Коли дівчині було п'ять років вона почала займатися грою на піаніно, а до 13 років отримала визнання як піаністка і композитор, виступивши з симфонічним оркестром Харківської філармонії.

Зараз же українка Надія Шпаченко є професором музики в Каліфорнійському державному політехнічному університеті в Помоне.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у яких образах постали зірки під час церемонії вручення "Греммі".

Як повідомляв портал "Знай.uа" , американський співак Рікі Годинез, відомий під сценічним псевдонімом Ріки Ребел, з'явився на премії "Греммі" з політичним гаслом на оголених сідницях.

Також "Знай.uа" писав, що Біллі Айлиш отримали всі можливі 62 нагороди на церемонії вручення музичної премії "Греммі".