У середу, 22 січня, відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського і директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крісталіни Георгієвої. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на офіційній сторінці глави держави в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, зустріч відбулася в рамках Всесвітнього економічного форуму, який відбувся в Давосі.

Коли завершилася протокольна зйомка, директор-розпорядник МВФ звернулася до представників української делегації російською мовою. При цьому вона вибачилася за те, що не володіє українською мовою.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з Директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 22 januari 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона також зізналася, що має родичів з України – з Харкова.

«Я знаю, що для багатьох людей в Україні російська мова не дуже приваблива. На жаль, я не говорю українською. Але племінниця знає українську мову, оскільки дружина мого брата родом з Харкова», – розповіла Георгієва.

Вона також відзначила успіхи України в реформуванні і в просуванні на шляху до верховенства права. За її словами, є надія, що Рада директорів МВФ розгляне нову програму співпраці з Україною.

Нагадаємо, Білецький пояснив, як ″профан″ Гончарук загнав Зеленського ″вилку″

Як повідомляв портал Знай.uа Білецький розповів про своє ставлення до Дня Соборності України

Також Знай.uа писав, Андрій Білецький дав Зеленському пораду стосовно Донбасу