У Харкові назвали імена найзавидніших холостяків, за серця і гаманці яких готові боротися місцеві красуні. Список з десятка харківських елітних «неженатиков» опублікував портал 057.

Олександр Политуха

Олександр Політуха: про екс-голові Дергачівської райдержадміністрації відомо, що в 2015 році він розлучився з дружиною Оленою. Розставання пройшло не без скандалу, але на рахунках 60-річного депутата все ще є круглі суми. Крім того, судячи з декларації, у нього є нерухомість, земельну ділянку, йому належить ТОВ «Слобожанський миловар». Зарплата за 2018 рік досягла мільйона гривень. Статус мільйонера – розлучений.

Олексій Попов

Олексій Попов - один з синів керівника управління харківського АТ «FED» Віктора Попова. Отримав солідну освіту, має елітне авто, захоплюється літаками. Статус – вільний, але є син.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ігор Терехов

Ігор Терехов - перший заступник мера Харкова Геннадія Кернеса і депутат міськради. Офіційно не складається в шлюбі, але є троє дітей. Володіє двома квартирами, швейцарськими годинниками, отримує більше мільйона гривень зарплати і 10 млн гривень дивідендів.

Ігор Гожа – може стати головою Ізюмської райдержадміністрації. Не одружений, але є дочка. Має дві земельні ділянки брендові наручні годинники, автомобілі Mitsubishi і Volkswagen, а також 3,7 млн гривень, 18 тис. доларів і 13 тис. євро.

Олексій Багач

Олексій Багач - директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради. Не одружений, є син. Володіє квартирою, брендовими швейцарськими годинниками, двома автомобілями, а також грошовими коштами.

Габріел Михайлов

Габріел Михайлов - член депутатської фракції міськради «Оппоблок «Довіряй справах»» і директор ТОВ «Telesens Ventures». Не одружений, має сина. Є великі активи і нерухомість.

Роман Нехорошков

Роман Нехорошков - директор Департаменту житлового господарства Харківської міськради. Не одружений, «супутник життя» - улюблена кішка.

Михайло Лазарєв

Михайло Лазарєв - директор «Офісу реформ Харкова». З батьками живе у квартирі площею 67 квадратних метрів, є автомобіль. Зберігає 120 тис. гривень і 2 тис. доларів. Нещодавно повідомив, що збирається одружитися, але все ще не «обгороджено».

Родіон Гайсинський

Родіон Гайсинський – пасинок Кернеса захоплюється подорожами та спортом, але одружуватися поки не має наміру. Періодично заводить швидкоплинні романи.

Артем Пивоварів

Артем Пивоваров – відомий актор і співак офіційно не перебуває у шлюбі, хоча складається у відносинах з дівчиною. Як відомо, поки кільця на безіменному пальці немає – у всіх є шанс зайняти її місце.

Нагадаємо, раніше Добринін показав кілька кадрів з казкового відпочинку з коханою

Як повідомляв портал "Знай.uа" Добринін показує нові фото і відео, на яких видно, що він вже по-справжньому робить Даші пропозиція

Знай.uа" писав, що на нових опублікованих фото закохана пара позує в неймовірно гарній лагуні біля водоспаду, видно, що вони насолоджуються один одним в затишному місці.