Харків’яни більше не зможуть поповнювати безконтактні електронні картки, щоб оплатити проїзд у метрополітені. Про це повідомила прес-служба Харківського метро.

Як зазначається, обмеження на поповнення безконтактних електронних карток почне діяти з 1 березня 2020 року, відповідно до «Роз'яснення Харківської міської ради щодо впровадження в місті системи «E-ticket»».

Від початку весни, пояснюють у метрополітені, оплатити проїзд можна буде лише за допомогою картки «E-ticket». Тим, хто встиг поповнити рахунок безконтактних електронних карток до вказаного терміну, дозволять використати кошти на рахунку до 1 березня наступного, 2021 року. Для цього на станціях не демонтуватимуть турнікети, облаштовані на зчитування цих карток.

Крім того, будуть вилучені з обігу безконтактні електронні картки, призначені для оплати проїзду в метро, які були видані громадянам пільгових категорій від «ПриватБанку». Їх відключать з 1 березня 2020 року.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.