У Харкові підполковник поліції попався на хабарі і кинув 8-річну дитину, щоб втекти від погоні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Правоохоронці встановили, що харківський підполковник поліції 20 січня 2020 року отримав хабар від приватного підприємця. Він заплатив йому 1 500 доларів, щоб оперуповноважений "закрив очі" на самовільне зайняття підприємцем земельної ділянки та здійснення незаконної прибудови, яку використовували для розширення площі кафе.

Підполковник поліції попався на хабарі

Після отримання хабара підполковник поїхав на своєму автомобілі, але незабаром помітив переслідування. Він спробував позбутися грошей і викинув їх у вікно. На щастя, правоохоронцям вдалося заблокувати авто підполковника, але підозрюваний вибіг з машини, незважаючи на те, що в ній сидів його восьмирічна дитина, і побіг по площі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Підполковник поліції попався на хабарі

Поліцейського наздогнали його у сквері і затримали в порядку ст. 208 КПК України. Викинуті гроші зібрали очевидці події і передали силовикам.

Підполковник поліції попався на хабарі

Харківському підполковнику готується повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою). Зараз також розглядається питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від посади.

Підполковник поліції попався на хабарі

Нагадаємо, в Одесі звільнили все керівництво податкової служби з-за недавнього корупційного скандалу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Порошенко став "президентом" в новорічну ніч, Романенко не стримався: "Бережіть пу*ан"

Також "Знай.uа" писав, що в Україні запустили "кілера" корупції: як новий закон "вилікує" головну хвороба політиків.