Завезення одягу в секонд-хенд у Харкові викликало великий ажіотаж, що призвело до величезних черг і тисняви.

Відповідне відео опублікували в "ХСалтовка".

У Харкові на вулиці Героїв Праці біля входу в секонд-хенд люди влаштували масштабну тисняву, щоб першими зайти в торгову точку за бажаними брендами. Коли відкрили двері в магазин ринув натовп покупців. Вони заходили настільки швидко, ніби там був конвеєр, який відправляв їх всередину.

Скріншоти

Очевидці виклали відео цього в соціальні мережі. Можливо, такими швидкими можуть бути перекупники, які потім на ринку перепродувати товар за більш високими цінами.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, АТБ приготував сюрприз для любителів пива, "змія" підморгнула з дна: "І випив і закусив".

Як повідомляв Знай.ua , в Одесі жінка придбала м'ясо з "компліментом" від закладу: "Він теж їсти хоче".

Знай.ua писав, одеситці впарили м'ясо з "квартирантами": обережно, кадри з серії "фу".

Нагадаємо, що багато українців пам'ятають той час, коли в країні були суцільні черги. Щоб щось придбати, необхідно було витратити кілька годин, а деколи і доби заради самих необхідних речей.