У Харкові під час святкування Водохреще сталася страшна НП. Під час занурення у холодну воду у чоловіка зупинилося серце.

Про це повідомляє інформаційний портал "Місто-Х".

Святкування Водохреще в Харкові не обійшлося без неприємностей. До місцевих медиків звернулося 7 осіб, двох з них госпіталізували в лікарню.

У Харкові у чоловіка зупинилося серце

На лінію 103 надійшло повідомлення, що в одного містянина прихопило серце. Цей інцидент стався близько 15:00. Медики, які прибули на виклик, діагностували гострий інфаркт міокарда. Чоловіка терміново повезли в лікарню. Однак під час транспортування у пацієнта зупинилося серце.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Медики зробили все можливе, і серцеву діяльність вдалося відновити. Пацієнта доправили в лікарню швидкої і невідкладної допомоги.

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік задушив "галюн" і здався копам, горілка підставила.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кладовища виловили мерця з дипломом у кишені.