Харків'яни активно продовжують отримувати паспорти для виїзду за кордон. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Харківської міської ради.

Як повідомляється, попит на біометричні закордонні паспорти у 2019 році збільшився майже в два рази, порівняно з 2018 роком.

У прес-службі припускають, що новий сплеск затребованности закордонних паспортів пов'язаний, в першу чергу, зі змінами в правилах оформлення в'їзду на територію держави-агресора Російської Федерації: в кінці 2019 року українцям заборонили в'їзд до РФ без закордонних паспортів.

З 1 березня усі українці повинні надавати закордонний паспорт, вирушаючи в Росії.

За словами керівника департаменту адміністративних послуг Вікторії Китайгородської, такі заходи вжиті для запобігання спроб використання підроблених паспортів. Крім того, це дозволить швидше здійснювати процедуру пропуску на кордоні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського різко обложили Путіна після запуску мосту в Криму і залізниці: що порушила Росія.

Як повідомляв Знай.uа, кримчан порадували сигаретами з ртуттю: чоловіки зняли відео про сюрпризи в пачці.

Знай.uа писав, "Неможливо ігнорувати": Apple "змусять" повернути Крим Україні, деталі.