У Харкові банда малолітніх злочинців розважалася тим, що била автомобілі, припарковані у дворах. Про це розповіли свідки безчинств на сторінці пабліка «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався увечері 16 січня. Підлітки били автомобіль, припаркований біля під'їзду, і відламали у нього «двірники». В іншому автомобілі знаходилися люди, які почали знімати те, що відбувається на телефон. Коли неповнолітні помітили, що їх дії знімають, то напали на автомобіль свідків і почали бити лобове скло відірваним раніше «двірником».

Водій, який знімав малоліток на камеру, кинувся захищати свій автомобіль, але підлітки встигли розбити його машині задню фару, закидавши її камінням, а також розбили дзеркало і погнули крило. Постраждалі написали заяву в поліцію.

Масельского. Беспредел малолеток. ⠀ Малолетка сначала отломал дворник на одной машине, потом они увидели, что их снимают на телефон и самый мелкий начал бить стекло нашей машины дворником. Потом пока муж начал отгонять одного-двое оббежали машину сзади и разбили фару. Затем самый мелкий начал кидать каменюки в машину и разбил зеркало водительское и погнул крыло. Полиция вызвана. Заявление написано. Давайте сделаем так, чтобы это видео дошло до родителей беспредельщиков!!! Подписаться

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 16 januari 2020

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

«Заяву пиши, відео є…По-любому батьків оштрафують або через школу знайдуть...», «Ну знайдеш їх, даси по шиї і що далі, це вирішить проблему? Немає. Все дуже далеко зайшло. І як зупинити деградацію суспільства ніхто не знає. А може це комусь вигідно, і хто керує цим процесом?», - пишуть харків'яни у коментарях до відео.

«*бучку розбити треба і ноги переламати. І пох*й, що діти. Таких топити треба, як кошенят», - вважають особливо радикально налаштовані городяни.

Нагадаємо, що двоє громадян України в нетверезому стані на фургоні потрапили під рухомий склад поїзда Інтерсіті за маршрутом Перемишль-Щецин.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр інфраструктури України Владислав Криклій так намагався донести українцям гарну новину, що потрапив у дуже гучний скандал.

Також портал Знай.uа писав, що всього за рік свого існування потягу "Київ Бориспіль Експрес", які курсують від головного столичного вокзалу до аеропорту Бориспіль, встигли перевезти майже мільйон пасажирів.