До одного з харківських гуртожитків з'їхалися пожежні автомобілі з усього міста.

Про це повідомляє прес-службі ГУ ДСНС Харківщини.

У п'ятницю, 17 січня у Харкові до студентського гуртожитку на Пушкінській з’їхалися пожежні машини. Події розгорнулися в одному зі студентських гуртожитків Харківського політеху, у районі так званого Гіганта.

До гуртожитку в центрі Харкова з'їхалися пожежні машини


Рятувальники розповіли, що зараз тут відбуваються навчання. На прохання керівництва закладу співробітники ДСНС провели практичні заняття для студентів. В прес-службі повідомляють, що такі навчання тут проводяться регулярно.

Цього разу за легендою пожежа сталася в одній з кімнат на третьому поверсі. На місце події прибуло 13 рятувальників. Вони оперативно евакуювали з приміщення близько 150 людей та врятували одного студента, який знаходився в епіцентрі умовної пожежі.

Нагадаємо, що лісові пожежі продовжують спопеляти Австралію. У новітній історії країни це безпрецедентне явище - таких страшних пожеж до цього часу ще не було.

Як повідомляв портал Знай.uа, на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.