Харківські підлітки влаштували справжнє беззаконня на вулицях міста. Хулігани почали трощити автомобілі просто у дворі багатоповерхівки.

Відповідне відео опублікували в соціальній мережі Facebook в спільноті "Харків 1654".

У Харкові банда підлітків влаштувала справжній погром автомобілів в одному з дворів багатоповерхівок. Що примітно хулігани навіть ніяк не відреагували на свідків, незважаючи на зауваження вони продовжували свої беззаконні дії.

Скріншот

"Малолітка спочатку відламав двірник на одній машині. Потім вони побачили, що їх знімають на телефон, і самий дрібний почав бити скло нашої машини двірником. Поки чоловік відганяв одного, двоє оббігли машину ззаду і розбили фару", — розповіла автор відео.

Навіть після цього підлітки не припинили хуліганити. Вони закидали автомобіль камінням, розбили дзеркало і погнули крило.

Масельского. Беспредел малолеток. ⠀ Малолетка сначала отломал дворник на одной машине, потом они увидели, что их снимают на телефон и самый мелкий начал бить стекло нашей машины дворником. Потом пока муж начал отгонять одного-двое оббежали машину сзади и разбили фару. Затем самый мелкий начал кидать каменюки в машину и разбил зеркало водительское и погнул крыло. Полиция вызвана. Заявление написано. Давайте сделаем так, чтобы это видео дошло до родителей беспредельщиков!!! Подписаться

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 16 januari 2020

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, що двоє громадян України в нетверезому стані на фургоні потрапили під рухомий склад поїзда Інтерсіті за маршрутом Перемишль-Щецин.

Як повідомляв портал Знай.ua , міністр інфраструктури України Владислав Криклій так намагався донести українцям гарну новину, що потрапив у дуже гучний скандал.

Також портал Знай.ua писав, що всього за рік свого існування потягу "Київ Бориспіль Експрес", які курсують від головного столичного вокзалу до аеропорту Бориспіль, встигли перевезти майже мільйон пасажирів.