Харківщина опинилася на 4 місці в Україні за кількістю п’яних водіїв на дорогах.

Про це повідомив перший заступник керівника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook.

Харків та область потрапили до лідерів за кількістю п’яних водіїв за кермом. У 2019 році на дорогах Харкова та області патрульні виявили понад 6 тисяч п'яних водіїв. За попередній рік правоохоронці склали 6106 протоколів за фактом керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння (ст.130 КУпАП).

Іоюстративне фото


На першому місті за кількістю п’яних водіїв Дніпропетровська область. Там піймали понад 13 тисяч водіїв напідпитку. На другому – Київ, тут склали 11 737 таких протоколів. У Київській області – 7309.


Менше всього протоколів склали у відділі патрульної поліції АР Крим та Севастополі – 171. Всього в Україні за 2019 рік правоохоронці склали 115 тисяч протоколів за фактом керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння (ст.130 КУпАП).

Керування у стані сп’яніння. 2019р. Понад 115 000. Саме стільки протоколів склали поліцейські по ст.130 КУпАП. В...

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще
Geplaatst door Олексій Білошицький op Donderdag 16 januari 2020

Нагадаємо, раніше ми повідомляли кілька порад допоможуть вам заощадити на паливі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" влада підготувала українським автолюбителям новий сюрприз — в цьому році значно збільшили розмір податку на автомобілі.

Знай.uа" писав, що Українці масово відмовляються від бензину і переробляють свої авто під систему LPG-газу.