Всім відомо, що Харків є другим за величиною містом в Україні. Також його прийнято вважати містом студентів, адже щороку сюди на навчання приїжджає десятки тисяч молодих людей з різних куточків нашої країни.

Але все ж, мало хто знає, що Харків займає 141 місце в рейтингу найнебезпечніших міст світу за версією "Numbeo". Тому, ми розповімо про найбільш відомих злочинців Харкова з часів СРСР і до сьогодні, передає "057.ua"

Кохан і Бітюков

Кохан і Бітюков

У 1982 році вони жорстоко вбили людину через поганий настрій, саме так виправдовувався ініціатор убивства Кохан. Вони знайшли випадкового перехожого і зігнали на ньому всю злість. В підсумку завдали жертві 32 удари ножем, а потім ще живим поставили на ноги і били по обличчю, топили в річці, і в кінці перерізали йому горло. За це суд засудив Кохана до розстрілу, а Бітюкова до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Батозський ("Батон")

Сергій Батозский

Справжнє ім'я чоловіка – Сергій Батозський. Мав міжрегіональні та міжнародні злочинні зв'язки на території України і Росії. У 2001 році разом з співмешканкою були розстріляні в Москві.

Нечепорук і Богданов

Богданів

Нечепорук

Вони вбили 19-річного Олександра Пустовіта на харківському цвинтарі. Пізніше це вбивство ЗМІ прозвали "ритуальним". В ході допиту Богданов зізнався, що вбити його намовила дівчина. Суд визнав їх винними і засудив до 13 і 14 років позбавлення волі.

Вячеслав Арутюнов ("Ара")

Вячеслав Арутюнов

У 2002 році був засуджений за 3 статтями КК, в 2006 році його затримала поліція, так як Арутюнов зберігав на своїй харківській квартирі вибуховий пристрій, який перевіз в машині на місце, де воно вибухнуло. Через цей вибух помер помічник депутата київської міськради.

Володимир Бодапростый ("Іспанець")

Володимир Бодапростый помер у ДТП

В 90-ті роки був відомий як аферист і рекетир, кілька разів відбував покарання у в'язниці. У жовтні 2010 року загинув в ДТП, врізавшись в асфальтний каток.

Костянтин Безрук

Костянтин Безрук

Його звинуватили у подвійному вбивстві. У 2018 році він розстріляв свого друга дитинства і його дружину. Суд засудив чоловіка до довічного ув'язнення.

Олександр Поярков

Убитий патрульний

Чоловік застрелив дружину, а потім попрямував до міськради, де влаштував перестрілку, під час якої поранив охоронця і вбив патрульного, після чого Олександр був застрелений поліцейським.

Георгій Ісаєв ("Жора")

Харківський кримінальний авторитет "Жора" також він відомий як "Боксер". Остання гучна подія з його участю – це перестрілка в жовтні 2019 року, коли на "Жору"було вчинено замах, але кілер підірвав сам себе.

Володимир Борох ("Тайсон")

Він був свідком у справі про вбивство екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова. Також "Тайсон" був правою рукою "Жори".

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.