Під Полтавою чоловік, який тільки-но придбав новенький автомобіль Acura, вирішив перевірити його можливості і не впорався з керуванням. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій області.

Як наголошується, горе-водій влаштував тест-драйв своєї новенької машини, розігнав її майже до максимально можливої швидкості і успішно утопив у ставку.

Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рятувати невдалого водія і його трьох попутників довелося співробітникам ДСНС. Автомобіль провалився під тонкий лід на неглибокому ставку, тому дістатися до його пасажирів рятувальникам було досить складно. Вони скористалися сходами, щоб переправити компанію «шумахерів» на берег.

Як виявилося, перед тим, як сісти за кермо, водій випив цілу пляшку горілки. Лише дивом ніхто з пасажирів нещасливого автомобіля не загинув і не постраждав. Всі відбулися переляком і легкими забоями.

Нагадаємо, в Дніпрі п'яний водій "спокушав" копів провести з ним час в сауні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.