У Харкові п'яна жінка, перебуваючи фактично у стані несвідомості, влаштувала ДТП. Автоледі заїхала в стовп, а потім хотіла втекти з місця аварії.

Скандальні подробиці повідомляють у спільноті "ДТП України" в Facebook.

"У Харкові дамочка набухалась в дрова, потім заїхала в стовп і в результаті ще й почала "строїти" поліцейських, які не дали їй покинути місце ДТП", - йдеться в повідомленні.

Скріншот facebook

Після затримання поліцейськими жінка не лише не визнала свою провину, а ще й почала нахабно "качати права", аргументую тим, що вона нікого не збила.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У жінки був конкретний аргумент - вона ж тільки в стовп заїхала, нікого не збила тому все добре", - відзначає автор публікації.

Упаси нас ангел-хранитель от таких водителей на дорогах! Бухая женщина заехала в столб и хотела покинуть место #ДТП. В #Харькове дамочка набухалась в дрова, потом заехала в столб и в результате еще и начала строить полицейских, которые не дали ей покинуть место #ДТП. У женщины был конкретный аргумент - она же только в столб заехала, никого не сбила поэтому все хорошо. Как вам аргумент?

Geplaatst door ДТП України op Dinsdag 14 januari 2020

"Це їх робота, нехай працюють тихо і фахово, не жують сопляків!", "Таке може статися лише в Україні. Сидить за кермом п'яне страховисько і всі її слухають", - пишуть обурені користувачі.

Скріншот facebook

Нагадаємо, відкачували одного, забрали двох: у потрійній ДТП під Києвом постраждав медик швидкої

Як повідомляв раніше Знай.uа, в Україні масово закривають АЗС: що відбувається

Також Знай.uа пишучи про те, що вінничанин втратив "крихітку" на відпочинку в Одесі: "Завели і поїхали"