Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти глави Харківської області Олексія Кучера за ч. 1 ст. 366 КК України.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Шептун".

Так, стало відомо, що ДБР відкрило кримінальне провадження проти Олексія Кучера. Слідчі розслідують факт видачі розпорядження за номером 149-К, після якого він отримує повноваження очільника області, "Про початок роботи" на посаді голови Харківської ОДА. Відомо, що розпорядження було підписане ним і оприлюднено двічі поспіль за різними датами, однак під одним номером. Цей факт є порушенням закону України.

Олексій Кучер


За це голові Харківської області загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади.

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа , представники родин героїв Небесної Сотні звернулися до Генеральної прокуратури України з вимогою замінити прокурорів, які представляють обвинувачення у справі колишніх представників "Беркута".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.