У Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері. Про це розповіли в місцевій поліції.

Як повідомляється, мати дитини позбавили батьківських прав ще три роки тому. Хлопчик спробував зістрибнути з даху будівлі, щоб хоч таким способом зацікавити жінку, яка його народила. На щастя, його спробі самогубства вдалося запобігти, дитину передали працівникам районної служби у справах дітей.

В поліції склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 184 – невиконання батьками або опікунами покладених на них обов'язків.

Фото: ГУ НП

У пабліку «Х**вий Харків» думки з приводу того, що сталося, розділилися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Вона ж позбавлена батьківських прав, або їм пох*й, на кого заяву катати?», - запитують харків'яни.

«Ми всі діти, доки живі наші батьки, в будь-якому віці хочеться уваги, а хлопчикові не вистачає тепла», «Малому психолога, мамі по голові», - обурюються городяни.

«Шкода, що більшість з вас тут же обісрали матір, не розібравшись у ситуації. Її могли позбавити батьківських прав через безліч причин, не пов'язаних з алкоголем і наркотою, але кожен вважає, що вона саме така. Всі жаліють малого, хоча хто знає, може це він ублюдок. Шкода, що люди поверхово оцінюють все і дозволяють собі висловлювати думку про стерилизациях, примусові аборти і всьому такому. Не розумію, як цивілізовані люди можуть про таке говорити, як так можна, громадяни?», - зазначає один з користувачів.

Нагадаємо, що киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла в шафі трупи двох молодих дівчат.

Як повідомляв портал Знай.uа, український художник Андрій Петренко відреагував карикатурою на заяву Міністерства закордонних справ Росії щодо вбивства іранського генерала Касема Сулеймані.

Також портал Знай.uа писав, що правоохоронці затримали в Одесі підозрюваних у жорстокому вбивстві двох юних дівчат, яке сталося в одній з квартир на вулиці Кирилівській в Києві.