Харків'янин В'ячеслав Якименко поділився зі Знай.іа власним досвідом відмови від послуги, за яку змушений був платити, фактично її не отримуючи. Йдеться про домофон.

«Користувався, як і мільйони харків'ян, домофоном фірми «Цифрал сервіс», справно платив і т. д. І в один момент я зрозумів, що він мені нафіг не потрібен, бо вже з*дерли всі ці Єгови, цигани, алкаші, наркомани і так далі і тому подібне, які хитаються по під'їзду, і не зрозуміло мені, за яку це таку послугу я плачу?», - написав харків'янин.

Він розповів, що вирішив поїхати в офіс на Московському проспекті і розірвати договір, «бо за два роки, що я не платив, мені його так і не відключили, а борг капав».

«У результаті договір я розірвав. І тут починається найцікавіше: ключем-то я продовжую користуватися, хоча клієнтом «Цифрал сервіс» я вже не є. А якщо я не потребую їхніх послуг, то і ключ мені нафіг не потрібен, але в під'їзд, в якому знаходиться моя квартира, я через них потрапити не можу. Фактично виходить, що вони не пускають мене додому», - скаржиться чоловік.

«Я дізнався, що у всіх домофонах є система кодів, де з допомогою правильного коду я можу спокійно зайти в під'їзд. У «Цифралі» мені сказали, що не дадуть мені код, а якщо мій ключ зламається, або загубиться, то мені потрібно буде купити новий!», - обурюється городянин, додаючи, що коди, які є у вільному доступі в Інтернеті, до його замку не підходять. Він просить всіх, хто може надати йому юридичну допомогу в даному питанні, відгукнутися в паблике «Харків Full» в Facebook.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Одесі городян "поселили" на звалищі, сморід не давав дихати.

Знай.uа розповів, що в Дніпрі будуть штрафувати за розведення вогню.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що киян запрошували на концерт на звалищі.