Владиславу Погрібному, 17-річному харків’янину із синдромом Дауна, вдалося знятися у декількох художніх фільмах. Минулого, 2019 року, йому пощастило знятися одразу у двох стрічках. При це розповіли у виданні «Слобожанський край».

Як зазначається, цього року, у травні, фільм за участі Владислава побачать глядачі 14 європейських країн.

Хлопець - десятикласник, навчається у Спеціальній школі-інтернаті I–II ступенів. Мріє вивчитися на кухаря, грає в шахи, вивчає англійську мову, займається легкою атлетикою, настільним тенісом та плаванням. Серед нових захоплень - відеомонтаж.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото: СК

За словами матері хлопця, сприйняти новину про особливий стан її сина при народженні було важко. Однак із часом сім’я змогла подолати найскладніший період, давши змогу дитині соціалізуватися та розвиватися майже на рівні з однолітками. Підлітки іноді ображають хлопця, проте він сприймає це спокійно.

2019 року Владислав потрапив у кіно. Спочатку – у драму Олександра Жовни «Історія Лізи», пізніше – у документальний фільм Жанни Бікшаєвої «Три товариші», який презентують 8 лютого.

Нагадаємо, раніше в Угорщині ошелешили заявою про українську мову

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін ледь не розбився в авіакатастрофі, пілоти приземлялися наосліп