У Харкові 9 січня, в четвер, очікується мінлива погода, і сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Ближче до обіду піде сніг, який до вечора потроху вщухне. Про це повідомили на погодному сайті Sinoptik.

Повітря у четвер, 9 січня, у Харкові не прогріється більше, ніж до 1 градуса морозу. Вночі похолодає до 2 градусів морозу.

Погода в Україні 9 січня, Укргідрометцентр

Православними християнами в цей день, 9 січня, шанувався святий апостол Стефан. Зазвичай у цей день трималися сильні морози, а земля промерзають «до дзвону».

Помічали, що якщо сніг з неба валив великими пластівцями, то невдовзі потеплішає, а сніг розтане і перетвориться на брудну кашу під ногами. Тепла погода у цей день говорила про те, що з осені не варто чекати гарного врожаю, а вродять зернові культури слабо.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лисиці активно мишкують – попереду ще довга і морозна зима, яка не закінчиться приходом календарної весни. Якщо сніг не випав – випаде через 10 днів і лежати ще буде дуже довго.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.іа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.