Мер Харкова Геннадій Кернес висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака МАУ в Ірані, у якій, за останніми даними, загинули 11 українців.

Катастрофа МАУ в Ірані

Повідомлення він залишив на своїй сторінці в Facebook.

"Катастрофа українського літака в Ірані. Співчуваю усім рідним та близьким загиблих. Сил вам, щоб пережити ці трагічні дні. Упокой, Господи, душі пасажирів цього рейсу", - написав Геннадій Кернес.

Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Харків'яни прокоментували публікацію мера зі сльозами, адже це страшне горе для всіх українців.

"Заспокой, Господи, їх душі", "Царство небесне загиблим", "Співчуття рідним та близьким", - пишуть українці.

Варто додати, що наразі на місці подій в аеропорту "Імам Хомейні" знаходяться посол і консул України в Ірані, апарат РНБО створив оперативний штаб. Спеціальні бортики для відправки в Тегеран по лінії Мзс і Міноборони для вивезення тіл загиблих підготовлені, у президента чекають узгодження іранської сторони для відльоту.

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані одразу після зльоту

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський, який раніше вже висловив співчуття у зв'язку з авіакатастрофою літака МАУ в Ірані 8 січня, повідомив, що Міністерство закордонних справ готує списки загиблих пасажирів.

Також "Знай.ua" писав, авіакатастрофа у Казахстані з десятками загиблих: з'явився запис переговорів з пілотами літака