На Різдво, 7 січня, на митному посту "Гоптівка", що на Харківщині, під час контролю легкового автомобіля митники виявили в бензобаку 19 кг марихуани.

На Харківщині затримали наркотичне авто, фото: Слобожанська митниця

Подробиці повідомляє прес-служба Слобожанської митниці.

У повідомленні сказано, що автомобіль прямував у РФ.

Водій обрав смугу руху "зелений коридор" і запевнив, що у транспортному засобі немає наркотичних засобів та інших заборонених предметів або речовин. Однак митники звернули увагу на дивну поведінку чоловіка і фактичну відсутність особистих речей в автомобілі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У баці авто було сховано 19 кг марихуани, фото: Слобожанська митниця

У зв'язку з цим легковик перевели з "зеленого коридору" в "червоний".

Машину обшукала службова собака митників за кличкою Ів Сен Лоран і почала гавкати на паливний бак, де слобожанські митники і знайшли 66 вакуумних пакетів з речовиною рослинного походження загальною вагою понад 19 кг. За попередніми даними, водій планував переправити у РФ марихуану.

На чоловіка склали протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України, повідомляє прес-служба Слобожанської митниці.

Нагадуємо, що нещодавно на Харківщині співробітники СБУ знешкодили угрупування, яке займалось контрабандою хімікатів до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Також Знай.ua писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був схований у мішках з речами, що були у вжитку.