У понеділок, 6 січня на Харківщині при патрулюванні дільниці відділу "Веселе" в 50 метрах від кордону затримали двох громадян Індії.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники інформують, що громадяни Індії 1991 та 1999 року народження намагалися незаконно потрапити в Україну з території Російської Федерації.

На кордоні з Харковом затримали двох індійців

Іноземці не мали законних підстав для перебування в Україні, тому їх затримали в адміністративному порядку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Подальшу долю "туристів" з боку Путіна вирішить суд.

Нагадаємо, що тристороння контактна група в Мінську не змогла остаточно узгодити списки для обміну утримуваними особами. Проте сторони не залишають надій все-таки провести обмін до кінця поточного року.

Як повідомляв портал Знай.ua, обмін полоненими між Києвом і так званими "ЛДНР" затримується із-за відмови частини ув'язнених повертатися в окуповані райони Донецької та Луганської області.

Також портал Знай.ua писав, що у виправній колонії під Києвом в'язнів утримують в жахливих умовах, непридатних для проживання.