У Харкові на новорічні свята стався інцидент, пов'язаний із "фанаткою" президента-утікача Віктора Януковича - так у понеділок, 6 січня, біля інсталяції Діда Мороза на головній площі міста помітили жінку з пакетом, на якому зображений логотип сумнозвісної "Партії регіонів".

Про це повідомляє ХХ у Іnstagram та публікує скандальне фото.

Фанатка Януковича у Харкові, фото: Іnstagram

На кадрах жінка позує біля Діда Мороза, повісивши скандальний атрибут партії на огорожу, щоб не заважав фотографуватися. Обличчя жінки з етичних міркувань затушовано, тому хто вона, - залишається таємницею.

"Трохи святкової зради зранку", - йдеться у підписі під публікацією.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі бурхливо відреагували на фото та відгукнулися масовими гнівними коментарями.

"Зе Еб*ковича", "Зрада", "Кернес не пройшов повз", "Коли залишилося багато пакетів після виборів", "Герман, ти?", - написав один із користувачів, натякаючи на скандальну соратницю Януковича Ганну Герман, яка зникла з України слідом за президентом-утікачем.

Ганна Герман
Ганна Герман

Нагадаємо, раніше суд конфіскував мільйони Януковича: чи повернуться гроші в бюджет України.

Також Знай.uа писав, що скандальна подружка Януковича мітить в колишнє крісло на Львівщині.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дружині Януковича - 70: як змінювалася пасія підозрюваного у держзраді і чим заробляє на життя.