Харківщину атакують бездомні собаки. Некеровані зграї нападають на людей і нічого не бояться, стверджують місцеві жителі на форумах в соцмережах.

Як повідомляється, 31 грудня 2019 року мешканець міста Мерефа став жертвою нападу бродячої зграї, його нібито госпіталізували у важкому стані. Очевидці стверджують, що собаки були стерилізовані і мали відповідні клейма на вухах.

Місцеві жителі стверджують, що це не перше таке напад – тижнем раніше «на вулиці Тургенєва зграя собак загризла чоловіка на смерть». Городян закликають бути обережними і не наближатися до бродячим тваринам.

Скрін, Подслушано Мерефа

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами співробітниці Мереф'янської центральної районної лікарні Юлії Лабур, напади собак дійсно відбуваються в місті.

В Національній поліції на запит журналістів місцевого видання «Місто Х» відповіли, що 26 грудня в Мерефі, на вулиці Центральній, було виявлено труп 43-річного місцевого жителя, який загинув від численних поранень рук і ніг.

Проте були це укуси собак, експертиза поки не встановила, стверджують правоохоронці.

Нагадаємо, що у місті Буча, що під Києвом, розлючений кіт несподівано напав на господарів, залишаючи на тілі подряпини і сліди від укусів.

Портал Знай.uа писав, що в Малайзії помер останній у країні Суматранський носоріг. Як зазначається, самці по кличці Іман було всього 25 років.