Харків'яни масово обурюються через ноу-хау одного із популярних наразі в Україні "позичальників" megabank, який пропонує взяти кредит "на школу".

Відповідним фототактом поділилися на сторінці спільноти ХХ у Іnstagram.

Скріншот з Іnstagram

"Кредити на школу! Без довідки про доходи", - йдеться у оголошенні, розміщеному на стовпі на одній із вулиць Харкова.

Розлючені українці не поскупилися на гнівні коментарі, не шкодуючи саркастичні епітети на адресу банку, який влаштував "марафон небаченої щедрості".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Е*ать, докотилися. Уже кредити на школу видають", "Усе погано", "А де взяти кредит "на подихати", - лютують харків'яни.

Скріншот з Іnstagram

Цікавий той факт, що кредити "на школу" пропонують саме зараз, а не напередодні 1 вересня. Однак, якщо розібратися, тут немає нічого дивного - гаманці батьків добряче "схуднуть" протягом новорічних свят, а навчальний процес з його затратами після зимових канікул ніхто не скасовував.

Нагадаємо, у ПФУ розповіли про жорстку вимогу до деяких пенсіонерів.

Як повідомляв портал Знай.uа, скільки часу піде на те, щоб заробити 1€ в різних країнах.

Також портал Знай.ua писав, українцям обіцяють найкращий опалювальний сезон, допоможе Польща.