В компанії Turkish Airlines задумалися над тим, щоб збільшити кількість рейсів, здійснених з Харкова. Про це розповіли в Харківській обласній держадміністрації.

Як повідомляється, питання збільшення кількості рейсів і подальшого співробітництва в соціальних проектах генеральний директор представництва авіаперевізника в Харкові Альпер Кашікчі обговорив з головою ХОДА Олексієм Кучером.

За словами Кучера, пасажиропотік з Харкова збільшився в 2019 році на 40%. Кашікчі додав, що мільйонний пасажир харківського аеропорту, якого вітали в 2019 році, був на рейсі Turkish Airlines.

В авіакомпанії сподіваються, що в 2020 році зможуть перевезти 100 тисяч пасажирів з Харкова. Для цього компанія має намір звернутися в Державну авіаційну службу з проханням збільшити кількість рейсів.

Кучер також висловив надію, що авіакомпанія продовжить допомагати дітям, яким потрібна соціальна підтримка, надаючи їм знижку на перельоти.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У минулому році Turkish Airlines сприяла подорожі дітей в Албанію, і в цьому році обіцяє продовжити соцпрограмму.

Нагадаємо, до Грузії, Іспанії чи Болгарії? SkyUp підкинув львів'янам ідеї для літнього відпочинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", ящик з жіночими ногами: мережа підірвав незвичайний багаж в аеропорту "Бориспіль"

Також Знай.uа" писав, пакуйте валізи: Turkish Airlines відновила рейси з Одеси до Стамбулу.