У Харкові двох неповнолітніх дітей виявили в квартирі, в якій панували антисанітарія і холод. Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції області.

Як повідомляється, дітей знайшли співробітники мобільної групи з реагування на факти домашнього насильства, коли прибули на виклик. Правоохоронців повідомили, що в одній із квартир у будинку на вулиці Зоряною, Київського району, пізно ввечері відбувається гучна сварка. Стурбовані сусіди викликали поліцію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ГУ НП

Як виявилося, сварилися і кричали співмешканці – 71-річний чоловік та 43-річна жінка. Чоловік у неадекватному стані погрожував співмешканці розправою, на нього склали адмінпротокол про правопорушення за ст. 173-2 ККпАП.

Під час огляду квартири поліцейські виявили двох дітей - 13-річного хлопчика і 11-річну дівчинку. Неповнолітні явно мерзли, були погано одягнені, голодні і брудні. У приміщенні було брудно, санітарні норми не відповідали загальним вимогам. Правоохоронці передали дітей бригаді швидкої допомоги, їх відправили до лікарні. Тепер долею дітей займуться соцслужби.

Нагадуємо, що жінки, які виховували дитину-інваліда до досягнення нею шестирічного віку, можуть вийти на пенсію в 50 років при наявності страхового стажу до 15 років.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Великобританії для пенсіонерок в будинок престарілих запросили стриптизера.

Портал Знай.uа писав, що у виданні "Голос України" був опублікований нещодавно прийнятий закон, яким вносяться зміни в закон "Про дорожній рух" щодо інвалідів на візках.