Перевести всі розрахунки у Харківському метро повністю на E-квиток мають вже до 1 березня. Про це повідомили у прес-службі метрополітену.

Як зазначається, старі картки поки що можна поповнювати, але тільки на обмежену суму. З першого дня весни цей вид транспорту повністю переведуть на E-ticket.

«З 1 березня 2020 року оплата проїзду в метрополітені буде здійснюватися виключно карткою E-ticket», — зазначають у харківській підземці.

Додамо, що про необхідність переходу на єдиний електронний квиток у громадському електротранспорті Харкова заговорили ще восени 2017 року. Відтоді система працює у наземному електротранспорті - трамваях і тролейбусах. Проте плани про підключення до цієї системи метрополітену у 2018 році провалилися.

Фото: Харківський метрополітен

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дата остаточного переходу метро на E-квиток неодноразово переносилася, навесні 2019 року відбулося пробне підключення підземки. Період випробувань тривав до серпня, після чого у метро почали активно встановлювати валідатори та спеціальні термінали.

Проте харків’яни продовжують активніше використовувати старі картки, ніж нові E-квитки.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працюватиме довше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичною підземкою.