Харків'янин, який вранці пішов вигулювати собаку, натрапив на вулиці на людину, що лежала на землі. Замість того, щоб викликати швидку допомогу, він почав знімати незнайомця на відео. Про це розповіли в ГУ Національної поліції області.

Як повідомляється, 34-річний харків'янин виклав відео в соцмережах, підписавши його «Ходячі мерці в Харкові». На його думку, чоловік – наркоман, який «уколовся» і втратив здатність нормально пересуватися. На відео чути, що невідомий видає нечленороздільні звуки, і видно, що він намагається повзти.

Скрін відео, Х*евый Харків

Після оприлюднення відео поліція знайшла на вказаному місці труп. За попередніми даними медиків, загиблого можна було врятувати, якби викликали бригаду швидкої трохи раніше. Причиною смерті 31-річного чоловіка, який прибув до Харкова з області по особистих справах, стали гострий розлад кровообігу і гостра кардіоміопатія.

Місцевому жителю, який не надав допомогу вмираючому і залишив його в ситуації, загрозливою життя, загрожує до п'яти років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що отруйний смог захоплює України: які області опинилися у небезпечному полоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також портал Знай.uа писав про те, що улюблениця мільйонів дізналася про свою хворобу в прямому ефірі.