У Харкові почастішали курйозні випадки, пов’язані із викликом правоохоронців через дії служителів церкви. Відповідні знімки опублікували правоохоронці на своїх сторінках у соцмережах.

Зокрема, одному із мешканців Харкова знадобилася екстрена медична допомога після того, як священик місцевого храму наніс йому удар кадилом в голову. На місце події був викликаний наряд патрульної поліції.

Фото: патрульна поліція Харкова

Що стало причиною побиття вірянина кадилом, та чи були дії священнослужителя умисними, з’ясує подальше слідство. Також не відомо, наскільки серйозні ушкодження отримав потерпілий.

Фото: патрульна поліція Харкова

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У іншому випадку правоохоронцям довелося виконувати роль духовних наставників: місцевій мешканці кортіло сповідатися у гріхах, однак священики, до яких вона зверталася, не витримували її одкровень.

Наразі не відомо, чи змогли співробітники поліції зарадити жінці, яка, вочевидь, скоїла чимало гріхів.

Нагадаємо, що модель і ЛГБТ-активістка Вікторія Гуйвик в своєму Instagram розповіла сумну історію, як її 18-річну три роки тому згвалтував російський фешн-фотограф Марат Сафін.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції правоохоронці підозрюють тамтешнього хірурга щодо домагань і зґвалтувань неповнолітніх пацієнтів.

Також портал Знай.ua писав, що у звичайного російського священика, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, правоохоронці вилучили близько 500 мільйонів рублів.