У Харкові працівники однієї з аптек, розташованої по вулиці Валентинівській, виявили на порозі свого закладу неприємний подарунок – труну і похоронний вінок. Відповідне фото розмістили очевидці в соціальних мережах.

Хто і навіщо вирішив «прикрасити» аптеку подібним чином, поки не відомо. Однак користувачі соцмереж припускають, що страшний презент з'явився біля цієї торгової точки не просто так: в аптеці вільно торгують кодеїновмісними препаратами, тим самим заробляючи на людях із наркотичною залежністю.

Скрін Х**вая Салтівка

«Начебто всі вже зрозуміли, що ці похорони до одного місця, аптека працює і торгує наркотою, як і раніше», - відзначає автор посту.

Скрін Х**вая Салтівка

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Підпалити і розгромити, іншого не дано, раз по-доброму не розуміють», «Он до бутіку з місяць тому барана прибили... а тут? Дрібніють погрози», «Закрити потрібно це зміїне кубло», «Одна рука вінки ставить, інша - данину за наркоту знімає, а голова-то одна... Невже є наївні, які думають, що хтось із чимось бореться?», - коментують подію користувачі соцмереж.

Нагадаємо, п'ятеро львів'ян влаштували в квартирах газові камери: "Мамочко, я задихаюся...".

Як повідомляв Знай.uа, європейський друг подарував Україні десятки мільйонів на реформи: з чого почнуть "слуги народу".

Знай.uа писав, везли "дурь" у Київ: юних львів'ян накрили на "підробці" наркотиками.